Service af varmepumper

Find den rette varmepumpe hos os

Hos VP Nord i Hjørring tilbyder vi forskellige varmepumper i god kvalitet til dig, der ønsker at skifte fra olie, gas eller pillefyr til en mere energivenlig og grøn løsning. Vi kommer ud i områderne i Nordjylland og Midtjylland hele vejen fra Aarhus til Skagen for at hjælpe dig med at finde frem til den bedste type varmepumpe. Hos os er du som kunde altid i fokus, og vi gør vores ypperste, for at du får en varmepumpe, der passer til netop dit hus og dine behov og ønsker. Vi tilbyder både support, hvis du har spørgsmål til dit produkt, samt et årligt serviceeftersyn, hvor vi kontrollerer, om din varmepumpe fungerer, som den skal. Alt dette kan du også få som en del af en serviceaftale med os. På den måde sikrer du dig, at din varmekilde holdes vedlige - og du behøver ikke selv at gøre noget for det.

Læs mere om, hvordan du får tilskud til varmepumpe.


3 varer

Sæt faldende retning

3 varer

Sæt faldende retning

Service af varmepumper

Varmepumpeløsninger på serviceaftale

Hos VP Nord tilbyder vi som et af de eneste varmepumpefirmaer serviceaftaler, når du køber din varmepumpe. Det betyder, at vi sørger for, at din varmepumpe bliver installeret og vedligeholdt, uden at du behøver at gøre noget. Det gør det nemt og effektivt for dig at skifte dit gamle fyr ud med en ny og mere miljøvenlig varmeløsning. Vores serviceaftaler gælder, uanset om du ønsker en luft til vand varmepumpe, en luft til luft varmepumpe, et jordvarmeanlæg eller et brugsvandsanlæg. Vi kommer ud i både Region Nord- og Midtjylland for at installere og yde varmepumpeservice hos dig.

 

De forskellige serviceaftaler

Her får du et overblik over de forskellige serviceaftaler, du kan lave med os:

  • Bronze serviceaftalen: Her får du installeret din varmepumpe. Derudover yder vi et årligt serviceeftersyn og formulerer en servicerapport. Alt sammen for kun 99 DKK/mdr.
  • Sølv serviceaftalen: Med denne aftale sørger vi foruden installation for at tjekke din varmepumpe årligt og skrive en servicerapport. Derudover får du mulighed at tilkalde os døgnet rundt, hvis du oplever problemer med din varmepumpe for 199 DKK/mdr.
  • Guld serviceaftalen: Foruden installation, årstjek, årsrapport og mulighed for hjælp 24/7, får du her også gratis reservedele til din varmepumpe. Denne aftale koster 499 DKK/mdr.

Med vores serviceaftaler holder din varmepumpe længere, da vi sørger for at holde den opdateret og vedligeholdt. Derudover forhindres uforudsete udgifter for dig, da du blot behøver at betale et månedligt beløb. Herefter er alle de ovenstående serviceydelser inkluderet.

 

Kontakt VP Nord for rådgivning

Ønsker du at høre mere om vores forskellige serviceaftaler, så er du altid velkommen til at kontakte os hos VP Nord på telefon 71 99 59 98 eller på vores mail info@vpnord.dk. Så sørger vi for at hjælpe dig med at finde frem til den rette aftale og varmepumpeløsning.

853+

Serviceaftaler

15+

Års erfaring

1536+

Glade kunder

4,5 T

Sparet CO² dagligt