gulvvarmestyring

Hvad er varmestyring?

Med en traditionel gulvvarmestyring er det ikke rigtigt muligt at styre varmen i din bolig på intelligent vis. Du skruer blot op for gulvvarmetermostaten, sådan at huset varmes, men du har egentlig ikke kontrol over, hvor varmt og køligt du vil have det i hjemmet hen over dagen.

Med gulvvarmestyring får du fuld kontrol over gulvvarmen i dit hjem.

Det er en meget enkel, let og smart løsning, hvor du kan justere varmen ‒ hvor som helst og når som helst ‒ med blot få kliks på f.eks. din telefon eller computer. Du kan f.eks. vælge at have en konstant stuetemperatur på 21 grader om dagen, mens du om natten eller på arbejde kan spare penge ved at skrue ned for varmen til f.eks. 17 grader, da der ikke er samme behov for varme.

 

Få varmestyring til dit hjem

Varmestyring kan foregå på forskellige måder. Du kan kontrollere varmen via en app på din telefon, men det kan også gøres via en fjernbetjening, internettet, sms, wifi, og på andre trådløse vis.

Hos VP Nord tilbyder vi en app-løsning til varmepumpestyring, der er en smart løsning til at spare penge og energi. Det giver dig fuld kontrol over varmestyringen i dit hjem, som du kan justere ved blot få kliks på din smartphone. Det er let, smart og besparende - Læs mere om smarthouse her.

 

Indregulerer på tværs af brands

Der er adskillige brands, der alle tilbyder gulvvarmestyringsprodukter af høj kvalitet. F.eks. tilbyder Salus indregulering af gulvvarmen i dit hjem via deres trådløse gulvvarmestyrer.

Et andet velkendt mærke er Danfoss, der tilbyder indregulering af gulvvarmen via en app på telefonen. Nobø tilbyder også en moderne gulvvarmeteknologi, der reguleres via deres gulvvarmetermostat.

Devi tilbyder også gulvvarmemåtter, som ofte bruges i forbindelse med renovering af gulve, hvor der også ønskes elektrisk gulvvarme.


853+

Serviceaftaler

15+

Års erfaring

1536+

Glade kunder

4,5 T

Sparet CO² dagligt