Indregulering

Hvorfor skal din varmepumpe indreguleres?

Din varmepumpe kræver en indregulering en gang imellem, på samme måde som en bil kræver et eftersynstjek og en cykel kræver olie på kæden.

Der er adskillige vigtige årsager til at få din varmepumpe indreguleret, heriblandt miljø-, omkostnings- og funktionsmæssige årsager. En varmepumpe, der nemlig ikke fungerer optimalt, bliver både dyrere for dig, kræver mere energi og giver et dårligere indeklima.

Får du din varmepumpe indreguleret, sådan at den fungerer effektivt og korrekt, så sparer du både på pengepungen, miljø- og energiomkostningerne falder og det givet et bedre indeklima. Derfor skal din varmepumpe indreguleres.

 

De forskellige elementer der skal indreguleres

Vi kan indregulere både din varmepumpe og dit ventilationsanlæg. Det er vigtigt at dine varmekilde er i balance, sådan at unødig brug af energi til opvarmning af boligen undgås.

Funktionsafprøvning og indregulering af varmeanlægget er ydermere simple krav, som skal overholdes ifølge Bygningsreglementet.

 

Få indreguleret din varmepumpe af specialister

Hos VP Nord er vi firstmovers på alting klimastyring. Vi er specialister i indregulering af alle slags varmepumper.

Vi har mere end 15 års erfaring inden for branchen, og vi har altid leveret kvalitet, professionalisme og god kundeservice. Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive, og har du spørgsmål kan du altid ringe på 71 995 998 eller skrive til info@vpnord.dk.


853+

Serviceaftaler

15+

Års erfaring

1536+

Glade kunder

4,5 T

Sparet CO² dagligt