varmepumpe service

Mangler du service på din varmepumpe?

Der er mange gode grunde til at få service på din varmepumpe. Det skaber tryghed, sikkerhed, og så kan du være sikker på, at din varmepumpe kører optimalt.

Det er den bedste måde, hvorpå du kan undgå uforudsete problemer, hvilket blot leder til unødvendige reparationsregninger.

Hos VP Nord laver vi service på alle slags varmepumper.

 

Er der problemer med varmepumpen?

Når der er problemer med varmepumpen, så kan det forekomme på mange forskellige måder. F.eks. kan det være, at den slet ikke varmer, men på den anden side kan det også ske, at din varmepumpe varmer for meget.

Har du klimastyring, så kan det også være, at den konstant sættes til den forkerte temperatur. Alt dette kan være tegn på, at din varmepumpe er installeret forkert.

En varmepumpe der er installeret forkert, kan være alt fra en for lille eller for stor varmepumpe ift. din bolig, men det kan også være, installationen reelt er foretaget forkert.

Derfor er det vigtigt at installationen foretages af professionelle, for at få det mest optimale og sikreste udbytte.

 

Når varmepumpen ikke virker

Er din varmepumpe helt i stykker eller virker den bare ikke, så er det en god idé at få bestilt service på din varmepumpe.

Hos VP Nord har vi over 15 års erfaring i branchen med både salg og reparation af alle slags varmepumper. Vi servicerer både private og erhverv, og det er lige meget om det er luft-til-luft, luft-til-vand eller en jordvarmepumpe, så skal vi nok få problemet undersøgt til bunds og udføre den nødvendige reparation og give gode råd til vedligeholdelse fremover.

Den bedste måde at vedligeholde din varmepumpe er via en serviceaftale, hvor du årligt får foretaget det lovpligtige serviceeftersyn. Er du interesseret i at høre mere, så kan du altid ringe på 71 995 998 eller skrive til info@vpnord.dk.


853+

Serviceaftaler

15+

Års erfaring

1536+

Glade kunder

4,5 T

Sparet CO² dagligt