Ventilation

Få ventilation der passer til dit behov

Et godt og velfungerende ventilationssystem er essentielt for et bedre indeklima. Men hvilket slags produkt bør du vælge? Bør det være varmegenvinding, aircondition, affugter eller vådrumsventilator?

Valget afhænger nok af dit behov. Varmegenvindingen sørger for, at der altid er frisk luft, sådan at du undgår skimmel og svamp samt får et bedre indeklima.

En affugter er god til at sænke luftfugtigheden i et givent rum, og en vådrumsventilator sikrer et friskt indeklima på badeværelset. Sidst men ikke mindst er en aircondition en nem og simpel måde at få et køligere indeklima i f.eks. stuen, når solen står og bager om sommeren.

 

Miljøvenlig ventilation af dit hjem

Hos VP Nord kan vi sørge for at dit ventilationssystem bliver mere miljøvenligt ‒ det gør vi egentlig ved at sørge for at systemet er mere ”energirigtigt”.

Dvs. at vi indregulerer installationen og sørger for at installationen er korrekt, filterne er som de skal være og at din ventilation ikke bruger unødvendigt strøm på ekstra støj og larm.

Når systemet er installeret korrekt og indreguleret, så ved vi, at der ikke spildes unødvendigt energi på ventilationen. På denne måde, er det altså mere energirigtigt ‒ og derfor mere miljøvenligt.

 

Få indreguleret ventilationsanlæg korrekt med VP Nord

Har du installeret et ventilationsanlæg i din villa og ønsker at få den indreguleret, så er vi eksperter i netop dette. Ved indreguleringen kan hvert enkelte rums korrekte mængde luft måles vha. ventiler, hvilket viser, hvis der i visse rum i hjemmet er for meget eller for lidt luft. Når der er for meget luft i et rum, øger det ventilatorens støj og benytter for meget energi.

Her kan vi indregulere ventilatoren sådan at hvert rum overholder det korrekte nummer, sådan at der er komplet balance i hjemmet. Det er det mest besparende, effektive og giver det bedste indeklima.

Vil du høre mere om indreguleringen af din ventilator så kontakt os endeligt på 71 995 998 eller send en mail til info@vpnord.dk.


853+

Serviceaftaler

15+

Års erfaring

1536+

Glade kunder

4,5 T

Sparet CO² dagligt