Luft til luft anlæg

Luft til luft varmepumper på serviceaftale

Med en varmepumpe fra VP Nord i Hjørring kan du udskifte din konventionelle energikilde med en ny og mere klimavenlig varmekilde. Dette gælder også luft til luft varmepumper, som du kan købe hos os på serviceaftale. Med en sådan aftale sørger vi for at gøre alt arbejdet omkring varmepumpen, så du hverken skal tænke på installering eller det årlige tjek af varmepumpen. På den måde bidrager du til at udnytte naturens energi frem for at bruge midler som olie, gas eller træpiller til at skabe varme. Vi har altid fokus på dig som kunde og sørger derfor også for at levere kvalitetsvarmepumper fra Vølund. Vi leverer, installerer og servicerer både i Midt- og Nordjylland.

 

Sådan virker luft til luft varmepumper

Med luft til luft varmepumper bliver energien i luften uden for udnyttet til at skabe varme indenfor i dit hus. Den fungerer på den måde, at pumpen henter energi fra udendørsluften og derefter aflevere den til luften indenfor i de forskellige rum. I stedet for at opvarme vandet i dine radiatorer eller i din gulvvarme, bliver luften altså opvarmet. Denne varmeløsning er især fordelagtig til sommerhuse, da den fylder lidt, er billig og ikke kræver jævnlig pasning. Har du hus eller sommerhus i det nordlige Jylland så tøv ikke med at kontakte os. 

 

Fordele ved en luft til luft varmepumpe

Det er en god ide at installere luft til luft varmepumper af flere årsager. Det gælder eksempelvis følgende punkter:

  • Det er en billig løsning i forhold til eksempelvis elvarme.
  • Den kræver ingen vedligeholdelse foruden det årlige tjek, som du får af VP Nord gennem din serviceaftale.
  • Den kan kobles til din smartphone via en app, hvorfra den kan tændes. Dette kan især være nyttigt, hvis du ønsker at ankomme til et opvarmet sommerhus.
  • Den kan både opvarme og nedkøle luften, så du kan styre temperaturen selv på en varm sommerdag.
  • Den udnytter energien fra luften er derfor klimavenlig.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information omkring din fremtidige luft til luft varmepumpe eller serviceaftale, er du altid velkommen til at kontakte os hos VP Nord. Vi står til rådighed på telefonnummer 71 99 59 98 eller på mail info@vpnord.dk.


853+

Serviceaftaler

15+

Års erfaring

1536+

Glade kunder

4,5 T

Sparet CO² dagligt