Smarthouse

Hvad er smarthouse?

Med smarthouse har du mulighed for at styre alt fra varme, lys, alarmer, ventilation, elbil mm. på intelligent vis, som giver en enormt stor frihed, sikkerhed og fleksibilitet. Og alt dette kan f.eks. styres blot via få kliks på din smartphone - Så nemt er det.

Det er lige meget hvor du er, eller hvornår det er: vil du skrue op for varmen i hjemmet på vej hjem fra kontoret, så kan du gøre det, og ønsker du en lavere temperatur om natten, for at spare på penge og få et bedre sovemiljø, så er det også muligt.

 

Hvordan bliver dit hjem et smarthouse?

Der er enormt mange muligheder for at udvide funktionerne af dit smarthouse. Installationen af dit smarthouse foretages af professionelle, hvilket er nemt, hurtigt og simpelt.

Typisk kan komponenterne af dit smarthouse styres via en fjernbetjening, der installeres i hjemmet, men det kan sagtens også være via telefonen. Du kan selv vælge hvilke funktioner du vil have installeret, sådan at du har kontrol over alt fra varme til lys, alarmer og ventilation, men du kan sågar også få kontrol over alle elektriske installationer i hjemmet.

Det skaber komfort og tryghed og sparer i den grad på pengepungen.

 

VP Nord kan gøre dit hjem smartere

Hos VP Nord kan vi tilbyde installeringen af adskillige smarte produkter, heriblandt smart gulvvarmestyring, klimastyring og andre former for temperaturstyring. Vha. vores sensorer samles der løbende data om din bolig, som hvorpå forskellige parametre justeres på baggrund af dette. Det kan f.eks. være en rumføler, lysføler, temperaturføler, fugtmåler eller CO2-måler.

Hvis der f.eks. er mange mennesker i et rum, så vil vores CO2-måler registrere en stigning i CO2, hvorefter vi så kan hæve ventilationen i rummet, sådan at indeklimaet bliver bedre. Det er en smart, effektiv og nem måde at justere og regulere din bolig løbende på ‒ det er max bæredygtigt.


853+

Serviceaftaler

15+

Års erfaring

1536+

Glade kunder

4,5 T

Sparet CO² dagligt