Solcelle varmepumpe

Hvad kan solceller og varmepumpe gøre for dig?

Solceller er en god og miljøvenlig måde at få energi til din bolig på. Har du også en varmepumpe kan du med fordel benytte dig af dine solceller, som kan være med til at optimere dit energiforbrug.

Det fungerer nemlig således, at solceller ofte producerer meget mere energi, end der benyttes i boligen. Når dette er situationen, så går den overskydende energi egentlig bare til spilde.

Hos VP Nord har vi et smart add-on-produkt, som lader den ekstraenergi, der produceres af dine solceller, gå til din varmepumpe. Det er en smart, effektiv og miljøvenlig løsning til at varme din bolig op.

 

Smartstyring af varmepumpen med solceller

Med smartstyring af dine solceller og varmepumpe kan du optimere dit energiforbrug markant. Du anvender nemlig så meget som muligt af din solcellestrøm, hvilket både er besparende for dig og bedre for miljøet.

Med vores add-on-produkt kan vi måle varmepumpens energiforbrug og solcellens energiproduktion.

Når vi kan se, at der er et energioverskud, som ligeså vel kan gå til varmepumpen, så kan vi tilbyde en løsning, hvorved din varmepumpe styres via solcellerne. Med denne løsning bliver dine varmepumpe så at sige som et batteri, der konstant lades af dine solceller.

 

VP Nord kan installere og indregulere din smarte varmepumpe

Når du både har installeret en varmepumpe og solceller i din bolig, så tilbyder vi vores solcelle-varmepumpe løsning, hvor du kan få smartstyring af varmen i dit hjem.

Smartstyringen foregår via en app på din smartphone, hvorved du kan regulere og justere din varmepumpe lige som det passer dig. Det kan du gøre fra et hvert hjørne i verden, lige når du har lyst - Læs mere om smarthouse her.

Det er en meget energibesparende løsning, hvor du både sparer på pengepungen og benytter mere bæredygtigt energi til at varme din bolig op, som ellers ville gå til spilde. Er du interesseret i at få smartstyring af dine solceller og din varmepumpe, så kan du kontakte os på 71 995 998 eller sende en mail til info@vpnord.dk.


853+

Serviceaftaler

15+

Års erfaring

1536+

Glade kunder

4,5 T

Sparet CO² dagligt