Om os

VP NORD er en virksomhed som har bæredygtig energi øverst på dagsordnen. Vi hjælper i det daglige vores kunder igennem at omstille sig fra fosille brændlser og til en mere grøn energiform.


VP NORD for bæredygtig energi

Vi er en ISO 9001 certificeret kølevirksomhed og VE-installatør, som beskæftiger sig primært med varmepumpeløsninger til private og erhverv. Sammen med vores faste samarbejdspartnere i den nordlige del af Jylland håndterer vi alle opgaver ifm. installation af en varmepumpe, dvs. vvs, el og ventilation.

Vi hjælper dig igennem processen med tilskudsmuligheder og hjælper med alle indberetninger til de forskellige instanser. VP NORD i Hjørring er med dig fra hele vejen. Fra første rådgivningsbesøg, til installation og efterfølgende serviceaftale. Med et varmepumpeanlæg fra os er du sikret tryghed i hverdagen.

Bæredygtig energiBæredygtige byer og lokalsamfundAnsvarligt forbug og produktionKlima indsats

Vi er en del af de 17 verdensmål

En stigende befolkningsvækst og en global økonomi, som er afhængig af fossile brændsler gør at stigningen i udledningen af drivhusgasser skaber drastiske ændringer i vores klimasystem. Dette har en synlig effekt på alle kontinenter. VP NORD gør det derfor muligt for private og virksomheder, at omstille sig til bæredygtige energiløsninger. Vi har allerede hjulpet private og erhverv i Hjørring, Aalborg og Frederikshavn. Bæredygtig energi er et af 17 verdensmål, som indgår i udviklingsdagsordenen for bæredygtig udvikling frem mod 2030. En integreret tilgang er afgørende for fremskridt på tværs af de forskellige mål.

853+

Serviceaftaler

15+

Års erfaring

1536+

Glade kunder

4,5 T

Sparet CO² dagligt