Løsninger vi tilbyder

Find den rette varmepumpe hos os

Hos VP Nord i Hjørring tilbyder vi forskellige varmepumper i god kvalitet til dig, der ønsker at skifte fra olie, gas eller pillefyr til en mere energivenlig og grøn løsning. Vi kommer ud i områderne i Nordjylland og Midtjylland hele vejen fra Aarhus til Skagen for at hjælpe dig med at finde frem til den bedste type varmepumpe. Hos os er du som kunde altid i fokus, og vi gør vores ypperste, for at du får en varmepumpe, der passer til netop dit hus og dine behov og ønsker. Vi tilbyder både support, hvis du har spørgsmål til dit produkt, samt et årligt serviceeftersyn, hvor vi kontrollerer, om din varmepumpe fungerer, som den skal. Alt dette kan du også få som en del af en serviceaftale med os. På den måde sikrer du dig, at din varmekilde holdes vedlige - og du behøver ikke selv at gøre noget for det.

Læs mere om, hvordan du får tilskud til varmepumpe.


Jordvarmeanlæg

Et jordvarmeanlæg bruger energi fra solen, der ligger i det øverste jordlag på grunden, til at opvarme huset med. Selve jordvarmepumpen består af en varmepumpe og en slange indeholdende frostvæske, der er gravet ned i jorden.

Jordslangen opsamler jordens varme og transporterer den via jordvarmepumpen ind i huset, hvor den bruges til radiatorer, gulvvarme og varmt vand.

Hos VP Nord har vi over 15 års erfaring med jordvarmeanlæg og har hjulpet med mange serviceaftaler i det nordlige Jylland.

Læs mere om jordvarmeanlæg

Fordele ved Jordvarmeanlæg

 

Udnytter solens energi, som er en miljørigtig energikilde.

 

Et jordvarmeanlæg er ekstremt driftssikkert og har en lang levetid. Det betyder, at startomkostningerne ved etablering af jordvarme, vil tjene sig ind efter få år.

 

En jordvarmepumpe er meget lydsvag og kan derfor placeres mange steder uden at genere boligens beboere.

Luft til vand anlæg

Et Luft til vand anlæg virker ved at omdanne energien i udeluften til rumvarme og varmt brugsvand. Varmepumpen er forbundet med centralvarmesystemet i din bolig, der sørger for at forsyne dig med varme i radiatorerne og varmt vand i hanerne via varmtvandsbeholderen.

Vi har hjulpet flere bosidende i Hjørring, Aalborg og Frederikshavn med deres luft til vand anlæg og du kan være den næste.

Læs mere om luft til vand anlæg

Fordele ved Luft til vand anlæg

 

En luft til vand varmepumpe kræver ikke den samme plads, som fx et jordvarmeanlæg gør. Derfor er luft til vand-varmepumpen et godt alternativ til dig, der ikke har en stor grund.

 

En luft til vand-varmepumpe er driftssikker og har en lang levetid. Det betyder, at investeringsomkostningerne typisk vil tjene sig ind efter relativt få år.

 

Luft til vand-varmepumpen er en totalløsning, der opvarmer både din bolig og dit varme brugsvand. Det giver en overskuelig varmeløsning for dig som husejer.

Luft til luft anlæg

En luft til luft varmepumpe virker ved at omdanne energien i udeluften til opvarmning eller nedkøling af boligen. Varmepumpen er forbundet til en indedel central placeret, som cirkulerer luften rundt i boligen.

Hos VP Nord i Hjørring får du en billig løsning et årligt tjek af jeres varmepumpe gennem serviceaftalen.

Læs mere om luft til luft varmepumper

Fordele ved Luft til luft anlæg

 

Kræver ikke et vandbårent system.

 

Kan installeres som supplement til opvarmning med en dyr eksisterende varmekilde.

 

Kan nedkøle boligen på varme sommerdage.

Brugsvand anlæg

Et brugsvandsanlæg genbruger varme fra udsugningsluft i bad, køkken og bryggers til at opvarme brugsvandet. Varmepumpen er opbygget som et højt, smalt kabinet med udsugningsventilator, varmepumpe og varmtvandsbeholder.

Få VP Nord til at installere jeres varmepumpe uanset hvor i befinder jer i det nordlige Jylland.

Læs mere om brugsvand anlæg

Fordele ved Brugsvand anlæg

 

En god løsning i huse uden mekanisk ventilation og en i forvejen dyr varmekilde.

 

Kan anvendes til mindre kredse af gulv og radiatorvarme, f.eks. badeværelse.

 

Sikrer udluftning og optimal udnyttelse af energien.

Smarthouse

Smarthouse er en del af fremtidens huse, der styres af et centralt computersystem. Dette system kan bruges til at styre opvarmning, køling, belysning og ventilation i hjemmet samt sikkerhedssystemet og andre elektroniske enheder, der er tilsluttet det.

Hvis du er interesseret i at lære mere om smarthouse, så skal du sørge for at tjekke vores løsninger ud.

Læs mere om luft til smarthouse

Fordele ved Smarthouse

 

Optimerer måden du nedkøler, opvarmer og meget andet og sparer dig penge på energiregningen.

 

Gør så alarmer, lys og klimastyring fungerer på intelligent vis og giver dig sikkerhed og fleksibilitet.

 

Giver dig mere bekvem styring af dine forskellige elektroniske enheder fra et centralt sted.

Solcelle varmepumpe

Solcelle varmepumper er en fantastisk måde at opvarme dit hjem på, samtidig med at du reducerer dit CO2-fodaftryk. Solcelle varmepumper fungerer ved at opsamle solenergi og bruge den til at opvarme luft eller vand. Denne vedvarende energiteknologi er effektiv og kan spare dig penge på dine energiregninger. Solcelle varmepumper kan også bidrage til at forbedre luftkvaliteten i dit hjem ved at reducere behovet for kunstig opvarmning og køling.

Hvis du er interesseret i at lære mere om solcelle varmepumper, kan VP Nord give dig oplysninger og ressourcer. Så ring i dag på 71 995 998 og find ud af, hvordan solcelle varmepumper kan gavne dig og dit hjem.

Læs mere om solcelle varmepumper

 

Fordele ved Solcelle varmepumpe

 

Huset bliver varmet op med miljøvenlig solenergi og er en af de grønneste opvarmningsløsninger.

 

Skaber mere indeklima ved at være opvarmning sker på mere naturlig vis.

 

Du sparer penge på opvarmning af hus uden bekostning af elregning

Løsninger vi tilbyder

Hvad er en varmepumpe?

Med en varmepumpe får du en energivenlig varmekilde. Selvom der findes forskellige typer af varmepumper, fungerer de alle grundlæggende på den måde, at de udnytter energien fra henholdsvis jorden eller luften udenfor. Derefter omdannes dette til varme indendørs enten via vand eller luft. Vi forhandler følgende typer varmepumper:

  • Luft til luft varmepumper, der omdanner energien i luften udenfor til varme i luften indenfor.
  • Luft til vand varmepumper, hvormed energien fra udeluften omdannes til varmt vand til bad og varme, som opvarmer huset indendørs.
  • Jordvarmeanlæg, der udnytter energien fra jorden i din have til at skabe varme og varmt vand indenfor.
  • Brugsvand anlæg, der genbruger varmen fra udsugningsluften i dit køkken, bad og bryggers til at opvarme brugsvandet i dit hus.

De forskellige typer varmepumper gør det muligt for dig at finde lige præcis den, der passer bedst til dit hus, dine behov og dine krav til din energikilde i dit hjem. Uanset hvad sørger vi hos VP Nord for at rådgive dig, så du med sikkerhed finder den rette løsning.

 

En alsidig og god løsning

Varmepumper virker både i dit helårshus, hvor du bruger det meste af din tid, men også i dit sommerhus. Det er desuden en grønnere og mere miljøvenlig løsning end andre former for varmekilder, fordi de udnytter allerede eksisterende energi fra luften og jorden udenfor til at skabe varme indenfor. Desuden er varmepumper både billigere og nemmere. De kræver nemlig ikke jævnlig opfyldning af brændsel eller anden form for vedligeholdelse, og de passer derfor godt til den travle dagligdag, som mange lever efter.

Hvis du har spørgsmål eller brug for mere information, er du altid velkommen til at kontakte os på telefonnummer 71 99 59 98 eller skrive en mail til info@vpnord.dk. Vi står altid klar til at guide dig til at finde den helt rigtige varmepumpe.

853+

Serviceaftaler

15+

Års erfaring

1536+

Glade kunder

4,5 T

Sparet CO² dagligt