Jordvarmeanlæg

Jordvarmeanlæg på serviceaftale hos VP Nord

Hos VP Nord i Hjørring kan du købe dit jordvarmeanlæg på serviceaftale. Det betyder, at vi sørger for at udføre det årlige serviceeftersyn og installere din varmeløsning. Både i Nordjylland og Midtjylland står vi til rådighed, når du skal have udskiftet din gamle varmekilde med en ny og mere energivenlig varmeløsning. For os er vores kunder det vigtigste. Derfor sørger vi for at rådgive dig, så du får den mest optimale varmepumpe afhængigt af dine behov og muligheder. Hos os forhandler vi varmeløsninger af god kvalitet fra Vølund, så du er sikker på at få det bedste. Vi står derudover altid til rådighed, hvis du har brug for rådgivning eller teknisk support i forbindelse med dit jordvarmeanlæg eller anden type varmepumpe.

 

Sådan virker jordvarmeanlæg

Ligesom de øvrige typer af varmepumper, luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper, fungerer jordvarmeanlæg ved at udnytte energien udenfor. Du får installeret slanger i din have, som indfanger den energi, der gennem solens stråler er lagret i jorden. Varmepumpen sørger for at udnytte denne energi til at opvarme brugsvandet, radiatorerne samt gulvarmen i din bolig. Selvom et jordvarmeanlæg kræver en del plads og en lidt dyrere installering, er der også mange fordele:

  • Det er en miljøvenlig måde at opvarme dit hus på, da den anvender naturlige ressourcer.
  • Det er en billigere løsning i forhold til dit gamle olie-, pille- eller gasfyr.
  • Den kræver ingen vedligeholdelse udover det årlige tjek. Dette sørger vi hos VP Nord automatisk for at udføre, når du har en serviceaftale hos os.
  • Den kan også køle temperaturen ned afhængigt af vejret udenfor.

Det er altså en måde at opvarme dit hus på ved hjælp af en vedvarende energikilde, nemlig solens stråler, der varmer jorden op. Derfor bidrager du til en mere klimavenlig og grøn fremtid, når du udskifter din gamle varmekilde med eksempelvis et jordvarmeanlæg.

 

Søg energitilskud til dit jordvarmeanlæg

Som noget nyt kan du ansøge om et energitilskud, når du udskifter dit gamle pille-, olie- eller gasfyr med en ny og mere bæredygtig løsning, som eksempelvis et jordvarmeanlæg eller andre former for varmepumper. Det er gældende for alle slags boliger, hvis de blot er godkendt til helårsbeboelse i Bygning- og Boligregistret. På den måde sparer du yderligere penge på at skifte til en mere energieffektiv varmeløsning i dit hus. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du bor i det nordlige Jylland og har brug for sådan en bæredygtig løsning. Har du spørgsmål vedrørende energitilskud, er du altid velkommen til at kontakte os på 71 99 59 98 eller via vores mail info@vpnord.dk. Her kan vi også fortælle mere om vores forskellige serviceaftaler.


853+

Serviceaftaler

15+

Års erfaring

1536+

Glade kunder

4,5 T

Sparet CO² dagligt