Luft til vand anlæg

Få luft til vand varmepumper på serviceaftale

Har du brug for en ny varmekilde i dit hjem? VP Nord i Hjørring tilbyder luft til vand varmepumper med serviceaftale. Det gør det nemt for dig at holde din bolig varm. Vores serviceaftaler er gældende i Nord- og Midtjylland, og vi sørger vi for at efterse din varmepumpe, så du ikke skal tænke på det. Vi forhandler kvalitetsvarmepumper fra Vølund Varmeteknik, så du kan være sikker på at få en varmekilde, der fungerer, som den skal. Vores luft til vand varmepumper kræver ingen vedligeholdelse, ligesom et træpillefyr for eksempel gør. Det er derfor nemt og praktisk for dig med en luft til vand varmepumpe, da du får den installeret af os, og derefter ikke behøver at foretage dig mere.

 

Sådan virker luft til vand varmepumper

Ligesom øvrige varmepumpeløsninger, er luft til vand varmepumper baseret på at udnytte allerede eksisterende energi. En luft til vand varmepumpe køler på udendørsluften. Det vil sige, den tager energien fra luften udenfor og udnytter den til at skabe varme, der kan bruges til varmt brugsvand, til gulvvarme og til husets radiatorer. Der er en lang række fordele ved at få installeret en luft til vand varmepumpe. Det gælder eksempelvis følgende:

  • Den fylder lidt og er derfor ideel, hvis du ikke har så meget plads til din varmepumpe.
  • Den er hurtig og nem at installere.
  • Den kræver ingen vedligeholdelse udover den årlige service, som vi hos VP Nord sørger for at udføre.
  • Den kan også køle, så du kan holde temperaturen nede på en varm sommerdag.
  • Den kan kobles til dit netværk, hvilket gør det nemt for dig at skrue op og ned for temperaturen fra din smartphone eller lignende enhed.

En luft til vand varmepumpe gør det altså nemmere for dig at varme huset op på en mere bæredygtig og energieffektiv måde.

 

Modtag energitilskud til din varmepumpe

Vælger du at udskifte dit gamle olie- eller gasfyr, din oliekedel, biokedel eller dit elvarmesystem med en varmepumpe, så kan du ansøge om at få energitilskud. Dette gælder også for luft til vand varmepumper. Tilskuddet gælder for alle typer af boliger, så længe de er godkendt til helårsbeboelse i Bygning- og Boligregistret. Bor du i Aalborg eller en anden by i det nordlige Jylland, så kontakt os for et uforpligtende tilbud. Du skal selv sørge for at ansøge om tilskuddet, men hvis du er i tvivl om processen, står vi hos VP Nord altid klar til at rådgive dig. Kontakt os på 71 99 59 98 eller på info@vpnord.dk, hvis du har spørgsmål angående luft til vand varmepumper.


853+

Serviceaftaler

15+

Års erfaring

1536+

Glade kunder

4,5 T

Sparet CO² dagligt